Διαμονη

Marias Houses- Κορωνη

Arrive
Depart

Marias Houses Ενοικιαζόμενες Κατοικίες Κορώνη

Μόλις 3,5 χλμ από το κέντρο της Κορώνης και μόλις λίγα μέτρα από την διάσημη παραλία της ''Μεμί'', στον όμορφο οικισμό ''Κρυονέρι'' βρίσκονται τα MariasHouses.Ta MariasHouses αποτελουνται από δύο άνετες – αυτόνομες κατοικίες και από ένα δυάρι.Το κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι η εκπληκτική θέα στην Κορώνη και στον μεσσηνιακό κόλπο.

Οι δύο κατοικίες έχουν δύο κρεβατοκάμαρες, άνετο σαλόνι, εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο και μεγάλες βεράντες και το ένα δυάρι με μία κρεβατοκάμαρα, σαλόνι-κουζίνα εξοπλισμένη πλήρως , μπάνιο και με την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 4 άτομα. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν κλιματισμό, χώρο στάθμευσης, TV και ασύρματο Internet – Wi Fi.


Ποιότητα
Ποιότητα Διαμονής.

Δίπλα από τη Θάλασσα
Απολάυστε τις διακοπές σας δίπλα απο τη θάλασσα.

Μπαλκόνι
Μπαλκόνι με θέα τον Μεσσηνιακό κόλπο.

Εξυπηρέτηση
Ανανέωση λευκών ειδών κάθε 4 ημέρες.

Jasmine

Κορώνη Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα

Κατοικία 65 τ.μ. με δύο κρεβατοκάμαρες, σαλόνι με τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα μαγειρικά σκεύη για πλήρη αυτονομία. Τα υπνοδωμάτια διαθετουν κλιματισμό (A/C). Στο σαλόνι υπάρχει 3θέσιος καναπές που γίνεται διπλό κρεβάτι.Έτσι η κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα.

gallery

Rose

Κορώνη Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα

Κατοικία 65 τ.μ. με δύο κρεβατοκάμαρες, σαλόνι με τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα μαγειρικά σκεύη για πλήρη αυτονομία. Τα υπνοδωμάτια διαθετουν κλιματισμό (A/C). Προσφέρει θέα στην θάλασσα και στην Κορώνη.

gallery

Rosemary

Κορώνη Ενοικιαζοόμενα Διαμερίσματα

Κατοικία 45 τ.μ. αποτελούμενη από μια κρεβατοκάμαρα, σαλόνι – κουζίνα και μπάνιο.Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα μαγειρικά σκεύη για πλήρη αυτονομία. Στο σαλόνι υπάρχει 3θέσιος καναπές που γίνεται διπλό κρεβάτι. Έτσι η κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα. Επίσης η κατοικία διαθέτει κλιματισμό (A/C) , Wi Fi.

gallery